miercuri, 2 octombrie 2013

Crima de onoare

Nu stiu.Poate.Niciodata.Vreodata.Cateodata.Odata.A fost.N-a fost.Dar.Desi.Totusi.Oarecum.Nu prea.Tot.Nimic.In litere tipa haosul din fiecare por al  fiintei.Nu-l auzi.Nu-l aud.Il vad.E aici,printre litere.Subtil.Intangibil.
Tocmai s-a produs o crima.Nu e genul de crima obisnuita.Haha,de parca o crima ar putea fi obisnuita.I-a smuls inima din piept,i-a spus cea mai frumoasa poveste din lume dupa care a aruncat-o in Marea Moarta.  Diabolic.Nicio mustrare de constiinta,nicio pata vizibila pe albul imaculat al ei.Considera probabil ca asta era singurul lucru pe care putea sa-l faca ca sa nu-i mai fie frica.A fost oare in legitima aparare?Nu stiu daca acolo era sursa raului si a nereusitelor persoanei respective.Dar a avut noroc.Din fericire sufletul nu era in inima atunci cand s-a produs tragedia.El a ramas neatins.Poate doar putin patat cu sangele care s-a scurs agonizant prin toti porii.Dar oare sufletul cum reuseste sa traiasca fara inima?Ei bine, i s-a creat o inima noua,din plastic.O descoperire si o inventie formidabila a medicinei moderne.Asta pana isi va gasi o inima compatibila.Este  pus pe lista de asteptare.Daca nu va avea noroc,va ramane cu acea inima improvizata.Ei,si?
Oare ii va ierta vreodata asta?...Totul e desertaciune!Nu conteaza decat...nimic.
 Prea mult.Adica nimic.Ego...Alter ego.Indiferenta cu care privesti un tablou.Eleganta cu care faci fata situatiilor limita.Promtitudinea cu care iti ascuzi urmele.Si haosul care tipa in litere
Nu a mai ramas decat o adiere patetica...de vant.




Un comentariu:

  1. Stiu,Mai mult ca sigur.Odata.A fost.Tot. Aud haosul, il vad, aici printre printre litere.Subtil.Intangibil.
    S-a produs o crima, cica.El o acuza ca i-a aruncat inima in Marea Moarta.E trist, revoltat, nervos, impulsiv, afectat ca si-a pierdut inima intr-o mare plina de durere.Ego. Dar ea, ea unde-i? El spune ca a fugit, dar stie ca nu i-ar face asta. De asta nici nu a facut-o. De cate ori s-a inecat in mare sa-i inapoieze inima, rusinata de fapta sa? Ai uitat cand o priveai, cum singura, se zbatea sa-ti recupereze tie inima, constienta ca imposibilul e "intangibil".Nu faci decat sa stai sa o privesti, asa disperata sa-ti ofere inapoi ceea ce ti-a luat. Curand si-a pierdut in mare ce avea mai scump. N-ai sa afli ce. Du-te in mare, lupta si recupereaza-ti inima! Nu astepta sa se inece altii pentru tine. Tu esti propriul tau salvator. Sa nu te multumesti cu tot ce medicina moderna inoveaza. Prostii. Tu esti facut din dragoste si nu-ti ramane decat sa cauti dragoste.Oriunde.

    RăspundețiȘtergere